Om Tumlesjov

Sjov og leg med din baby

Til tumlesjov er sjov og leg i højsædet. Her er fokus på at have en hyggestund med dit barn og timerne er nøje tilrettelagt, så I vil opleve et naturligt flow fra den ene aktivitet til den anden.

Derudover vil I opleve kontinuitet gennem hele forløbet. Øvelser, musik og lege vil således blive gentaget over flere gange samtidig med, at der langsomt introduceres nye ting fra gang til gang på børnenes præmisser. Dette medvirker, at jeres barn hurtigt bliver tryg ved at gå til Tumlesjov.

De første 30 min. står på fælles lege og danse, hvorefter man har ca. 20 min. fri leg i redskaberne og på måtterne.

Aktiviteter

Styrk dit barn gennem leg og bevægelse

Alle aktiviteter er nøje udvalgt og bygger på ergoterapeuters og fysioterapeuters anbefalinger til stimulering og aktivering af babyer. Hos Tumlesjov vil dit barn f.eks. gennem leg og bevægelse få styrket sine muskler i bl.a. ryg, mave og nakke og der vil altid være aktiviteter, der stimulerer dit barns balancesans, følesans og muskel-led-sans, som er de sanser, dit barns grundmotorik består af.

Som forælder kommer du til at have en aktiv rolle hver gang og du kan således godt forvente lidt sved på panden og husk at din glæde og dit engagement smitter af på dit barn, så det er bare med at give den fuld gas.

Aktiviteter

Lav aktiviteterne hjemme på stuegulvet

Aktiviteterne kan selvfølgelig også gentages hjemme på stuegulvet og det giver en helt særlig følelse, når dit barn begejstret viser tegn på genkendelse af musik og bevægelser. I vil dog også hurtigt opleve, at det giver noget helt specielt, når man er flere babyer og forældre samlet på samme sted og er fælles om aktiviteterne.

Der tilbydes to forskellige hold.

+45 2976 3685 - info@tumlesjov.dk - CVR 38823396

© Tumlesjov