Find jeres hold

Dit barn gennemgår en eksplosiv motorisk udvikling i løbet af det første leveår og der er således stor forskel på hvad et barn på 2 mdr. og et barn på 12 mdr. kan. For at sikre undervisning, der passer bedst muligt til hvert enkelt barn, tilbydes der tre forskellige hold med fokus på hvert sit udviklingstrin. Er du i tvivl om, hvilket hold dit barn skal på, så skriv til info@tumlesjov.dk.

Baby 2-4 mdr.

På "Baby 2-4 mdr." starter vi helt roligt ud og fylder langsomt mere på fra gang til gang. Vi skal bl.a. arbejde med krydsbevægelser, synssansen, på at gribe ud efter ting, vende fra ryg til mave og meget mere. Følesansen, muskel-led-sansen og balancesansen stimuleres hver gang.

"Baby 2-4 mdr." anbefales fra dit barn er ca. 2-3 mdr.

Baby 5-10 mdr.

På "Baby 5-10 mdr." bliver legene og dansene lidt vildere. Der vil være nogle genkendelige sange fra "Baby 2-4 mdr." Derudover krydres holdet med bl.a. krybe og kravle øvelser og en masse forskellige kolbøtter.

"Baby 5-10 mdr." anbefales fra dit barn er ca. 5-6 mdr. Dit barn skal kunne holde sit hoved selv både siddende og liggende på maven.

Krybe-Kravle

Krybe-Kravleholdet anbefales fra dit barn er begyndt at krybe eller kravle fremad.

Vi tumler, leger og stimulerer barnets basale sanser. På Krybe-Kravleholdet har vi ikke længere så meget tid på måtterne, da børnene nu vil ud og opleve verden og vi skal derfor alle ud og bevæge os mere på gulvet.

Forløb og pris

Kontinuitet gennem hele forløbet

I vil opleve kontinuitet gennem hele forløbet. Øvelser, musik og lege vil således blive gentaget over flere gange samtidig med, at der langsomt introduceres nye ting fra gang til gang på børnenes præmisser. Dette medvirker, at jeres barn hurtigt bliver tryg ved at gå til Tumlesjov.

Et forløb kører over 6 uger og koster 485 kr.
Næste forløb starter i maj.

Steder

Vi kommer ud til jer

Tumlesjov kører ud til 5 forskellige steder i løbet af ugen. Vælg det sted, der passer bedst til jer.

Struer Energi Park

Ugedag: Mandag

Struer Energi Park
Morten Andersens Passage 7
7600 Struer

Nordvest Hallen

Ugedag: Tirsdag

Nordvest Hallen
Gilmosevej 18
7400 Herning

Idrætscenter Vest

Ugedag: Onsdag

Idrætscenter Vest
Mozartsvej 5
7500 Holstebro

Vinde forsamlingshus

Ugedag: Torsdag

Vinde forsamlingshus
Vindevej 102
7800 Skive

Houlkærhallen

Ugedag: Fredag

Houlkærhallen
Odshøjvej 65
8800 Viborg

+45 2976 3685 - info@tumlesjov.dk - CVR 38823396

© Tumlesjov