Find jeres hold

Dit barn gennemgår en eksplosiv motorisk udvikling i løbet af det første leveår og der er således stor forskel på hvad et barn på 2 mdr. og et barn på 12 mdr. kan. For at sikre undervisning, der passer bedst muligt til hvert enkelt barn, tilbydes der to forskellige hold med fokus på hvert sit udviklingstrin. Er du i tvivl om, hvilket hold dit barn skal på, så skriv til info@tumlesjov.dk.

BabyTummel 2-4 mdr.

På "BabyTummel 2-4 mdr." starter vi helt roligt ud og fylder langsomt mere på fra gang til gang.

Hovedfokus er øvelser, der motiverer barnet til at lægge på maven samt får igangsat bevægelse i barnets hoved og nakke samt senere hen armene og benene imens det ligger på maven.

Derudover skal vi bl.a. arbejde med krydsbevægelser, synssansen, på at gribe ud efter ting, vende fra ryg til mave og meget mere. Følesansen, muskel-led-sansen og balancesansen stimuleres hver gang.

BabyTummel 5-12 mdr.

På "BabyTummel 5-12 mdr." vil der være nogle genkendelige sange og lege fra "BabyTummel 2-4 mdr." krydret med nye og lidt vildere sange og lege.

Der vil  stadig være fokus på maveliggende lege med henblik på at blive stærke til at krybe og kravle. For dem, der allerede kommer lidt fremad, vil der være forhindringsbaner, som udfordrer disse børn på deres niveau.

På holdet skal vi også øve os på en masse forskellige kolbøtter. Hele 7 kolbøtter og 1 vejrmølle bliver i grundigt instrueret i.

Forløb og pris

Kontinuitet gennem hele forløbet

I vil opleve kontinuitet gennem hele forløbet. Øvelser, musik og lege vil således blive gentaget over flere gange samtidig med, at der langsomt introduceres nye ting fra gang til gang på børnenes præmisser. Dette medvirker, at jeres barn hurtigt bliver tryg ved at gå til BabyTummel.

Et forløb kører over 6 uger og koster 485 kr.
Næste forløb starter i januar.

Steder

Tumlesjov kommer ud til jer

Tumlesjov kører ud til 4 faste steder i løbet af ugen. Vælg det sted, der passer bedst til jer.

Nordvest Hallen

Ugedag: Tirsdag

Nordvest Hallen
Gilmosevej 18
7400 Herning

Idrætscenter Vest

Ugedag: Onsdag

Idrætscenter Vest
Mozartsvej 5
7500 Holstebro

Vinde forsamlingshus

Ugedag: Torsdag

Vinde forsamlingshus
Vindevej 102
7800 Skive

Houlkærhallen Viborg

Ugedag: Fredag

Houlkærhallen
Odshøjvej 65
8800 Viborg

+45 2976 3685 - info@tumlesjov.dk - CVR 38823396

© Tumlesjov